torsdag 1 september 2011

Scrappat!

Har varit ledig idag, väldigt härligt! Har inte gjort nån vidare nytta alls utan bara slappat... Skulle behövt städa för det ser ut som skrutt hemma, men jag orkade inte. Istället ägnade jag mig åt den härliga CC:n på designat som började idag! Mycket roligare!! :-D Fick en hel bunt med nya foton från Crimson idag, det var ju på tiden! Nu kanske ni slipper se Kretabilder ett litet tag iallafall... ;-) Men till den första utmaningen jag tog mig an skulle man ha ett svartvitt foto och det hade jag inga nya, så jag fick rota djupt i högen med gamla iallafall.
Utmaningen hette vintage i starka färger och min tolkning blev så här:Jag hittade det här färgglada pappret i mina gömmor och utgick från det. För att fotot skulle komma fram i allt det mönstrade gjorde jag en ram med crackle paint och sen blev det en turkosprickig fotomatta också... Stjärnorna är lackade med Paper Pen som är en relativt ny bekantskap för mig, underbara färger, behöver fler!! :-)Kul utmaning! Och fler kul utmaningar finns det... Har en halvfärdig LO som ligger och vilar till sig på pysselbordet över natten! :-)
Nu ska jag krypa ner hos min lille busunge som sover sött i min säng. Drömma lite om scrapping kanske! ;-)

Tack för titten!

3 kommentarer:

  1. Wow vad snygg! Vilken 70-talskänsla du fick till.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig färgexplosion!!! Du har verkligen lyckats hålla ihop layouten trots de starka färgerna - me like :-) Kram kram

    SvaraRadera
  3. Härlig färg-kombo: gul, orange och blå funkar ju perfekt! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)