tisdag 20 september 2011

Gamla scrapgömman

Häromdagen på Skrotboken var det ett inlägg där vi använt saker från våra gamla scrapgömmor... Vilken scrappare har inte köpt på sig fina saker som sedan bara blivit liggandes? Nu uppmanades vi att använda dessa saker i vårt skapande.
Jag rotade runt bland mina saker i botten och hittade ett gäng dekorationer tryckta på någon slags lite tjockare overlay-historia... Dessa köpte jag på en scrapträff för flera år sedan och de har blivit liggandes. Men nu kändes det som ett perfekt ögonblick att använda den fina trollsländan! :-)


Piggade upp den lite med stickles... Fotot på min vackra prinsessa är från sommaren -07 när vi var på semester. Tänk att hon varit så liten! Idag tappade hon tand nr 2. Eller tappade, ryckte ut snarare!Nu har jag jobbat två dagar på mitt nya jobb. Känns mycket och rörigt och stressigt, men det blir säkert bra när jag kommer in i det! Imorrn blir det mer nytt... Då ska jag gå brevid på Jourcentralen. Blir spännande! Undrar dock hur mottaglig jag är för mer nytt! ;-) Skönt med lite sovmorgon iallafall, även om jag måste upp och lämna dotra...

Gick för övrigt in på fejjan nu ikväll och såg att min LO idesignats extratävling där man skulle använda icke scrapmaterial blivit framlottad vinnare, hurra!!

2 kommentarer:

  1. OO this is so beautiful Sara! LOVE the little flowers when juxataposed with the photo and the large rose- great misting too- this is modern and AMAZING!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)