onsdag 31 oktober 2012

Again...

Sometimes I surprise even myself... Updates two days in a row!?! ;-) Home studying and in need of a break... This LO was made at the crop last month, at the moment I can't remember what kind of challenge it was... But I think it was a picture to be inspired of...


Blurry picture, sorry about that! Cutest girl in the world riding a motorcycle... <3 p="p">

Glitter and glossy... Love it! :-)
Now I guess it's time for lunch before I go back to my books... See you!

3 kommentarer:

 1. Gud så snyggt! Gillar verkligen att du har allt på en sida bara. Och kombinationen grön/turkos och rosa! Och blommorna!
  Lycka till med pluggandet!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Så härligt med sommarfoton och somriga färger på layouten! Hoppas att du har Mallorcabilder som kan ta oss genom hela den mörka, kalla vintern. :)

  SvaraRadera
 3. Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

  Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
  Kom bara ihåg att bekräfta det mail du får i din mail. Kolla spamkorgen om du inte ser det.
  Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
  Ta vara på dig.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)