tisdag 13 december 2011

Lucia

Japp, idag är det ju som vi redan pratat om Lucia... På Skrotboken är det idag ett inlägg med massor av fin Lucia och julinspiration, kila dit och titta! Vi skulle skapa julalster med sömmar och pärlor, riktiga eller "fusk".
Jag hittade ett foto från förra året på Stellas fina adventsljusstake.


Det fina pappret skitades ner med hjälp av mist och cracklepaint. Någon "splasch" skymtar visst också fram där bakom nånstans... Jag har sytt en ram med symaskinen och sen har jag lekt med mina gel pens (tror jag de heter... som pearlmaker typ). Den vita titeln kändes fräsch till de övriga färgerna!

I eftermiddags skjutsade jag maken och en kompis till bussterminalen och designat ligger ju precis brevid, då kan man ju faktiskt inte låta bli att gå in?! Och som vanligt kom jag inte därifrån tomhänt... Jag köpte en del papper, nu endast 5kr st, sen fick jag med mig lite spets, en massa badges, lite blommor, en stickles och två masker. Ja just det, en burk Gesso! *lycka* Min har precis tagit slut och jag har haft beslutsångest var jag nu ska handla ifrån... Men så hade Camilla fått in nya burkar! Utmärkt tycker jag!! Kanske ska gå och scrappa lite nu istället för att sitta här...

3 kommentarer:

 1. Vilken underbart härlig LO!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Jag gillar verkligen ramen, är det färg du har hällt ut? Snyggt också med den vita rubriken till alla färger.
  Kramar, Linda

  SvaraRadera
 3. Gillar sömmen runt hela layouten - snyggt! Åh kladdat så där Sara-aktigt som jag gillar har du :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)