måndag 12 december 2011

Challenge me happy #12

Fördelen med att vara hemma är att man kan pyssla lite emellanåt. Jag har satt tänderna i ytterligare en utmaning från Challenge me happy! Den här gången var det en färgutmaning. Fem färger som skulle användas:

Jag blev sugen på att göra ett doodlat bidrag efter att ha sett det här inlägget på swe scrapbook! Letade upp mina promarkerpennor och lekte loss. Och så här blev resultatet:


Jag gjorde bakgrunden först och hade tänkt mig ett svart-vitt foto på mig själv. Men när jag skulle skriva ut fotot kom jag på att jag skulle skriva ut tre stycken i färger som matchade bakgrunden. Crazy, ja lite... Men också ganska kul tyckte jag! :-)
För att få passande bokstäver till titeln målade jag om några stickers med promarker i en nyans jag använt till bakgrunden. Bra knep om bokstäverna har fel färg! Lite glossy här och där och lite bling så var saken klar!

10 kommentarer:

 1. Wow vilken läcker layout! Känns så som din stil!!! Tokgillar precis allting - färger, mönster, placering - you name it :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt!! Doodling är ju så coolt, men jag får inte till det... Jätteläckert med de tre fotona i olika färger!
  Och kalendern nedanför är också supersnygg! Jag är sugen på att testa sån där tejp. Får nog planera in ett besök på Biltema snart... =)
  Kramar, Linda

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt, du är ju superduktig på doodling. Hoppas att du mår bättre nu.Kram

  SvaraRadera
 4. This is SOoooo cool! I adore your doodling! Wow!! :) Super awesome layout!!

  SvaraRadera
 5. Stilig! Utrolig kult med fotoene i ulike farger! Utrolig mange spennende detaljer.

  Takk for at du deltar hos CMH!

  SvaraRadera
 6. This is SO cool! I just love all the doodling! Amazing!! Thanks for playing along at CMH!

  SvaraRadera
 7. Snygg! Kul med doodling! Måste göra det - var länge sedan sist....

  SvaraRadera
 8. FABulous!!! The doodling is amazing!!! Thanks for playing with us at Challenge Me Happy!

  SvaraRadera
 9. This so fun and funky! Love it! Great doodling, I am so impressed. Thank you so much for playing along with us at CMH :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)