tisdag 13 december 2011

Mera doodling!

Jag tyckte det var så skojigt att doodla att det blev en till av bara farten... (Inspirationen kom ju från swe scrapbook om ni minns) Lite andra färger, men även denna gång ett foto av mig själv. Sensation skulle jag vilja säga, jag brukar ju ALDRIG vara med på bild! Jag gjorde en "just nu" layout och skrev lite om vem jag är just nu...


Denna gång blev dock fotot i svartvitt och är taget i Amsterdam i höstas. Jag sitter på en kanalbåt och har solen i ögonen! :-)


Jaha, det var vad jag tänkte bjuda på nu! I övrigt kan jag berätta att jag har varit på inte mindre än två luciafiranden redan idag! 6.45 imorse var vi på dagis och skulle se Villes tåg, men den lille pepparkaksgubben vägrade vara med, han ville vara hos oss istället! <3 Sedan åkte vi vidare till skolan där förskoleklassen tillsammans med år 6 hade luciatåg i gympasalen. Så sött!

2 kommentarer:

  1. Så himla snyggt! Jag blir riktigt inspirerad, så det kanske dyker upp något liknande hos mig sen.
    Kram, Linda

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar på min blogg! Kul att du tittade in! Jag har haft koll på Punky Scraps ett tag men inte hunnit vara med och tävla. Men nu har jag kommit igång...! Jag skriver min kommentar på just detta inlägget eftersom jag tycker att den här layouten är bland det häftigaste jag har sett! Jag har faktiskt introducerat en utmaning på ARTastic för att jag hade lust att göra något liknande. Så du får titta in där framemot vårkanten ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)