fredag 9 december 2011

Lite sjuk...

Ja, det är jag det... I måndags och tisdags hade jag ont i magen, vilket förvärrades på tisdagskvällen då jag också blev lite småfebrig. Låg och frös hela natten under dubbla täcken och en filt... Ringde VC på onsdagsmorgonen och fick komma dit ganska snabbt. Lite undersökningar och provtagningar där, men det enda han hittade var ett CRP på 47 och smärtan. Fick remiss upp till sjukhuset där jag satt i väntrummet i två timmar (lyckades komma precis i lunchtid också, antar att det inte hjälpte). När jag väl fick träffa doktorn där och ytterligare undersökning så ville hon lägga in mig med antibiotika och mer provtagning. Jag skulle svälta från midnatt för eventuell titthållsoperation nästa dag.
När gårdagen väl kom fick jag (efter ny undersökning på ronden) besked att de inte ville operera mig i nuläget, utan den abscess som sitter i äggstocken/äggledaren kommer förhoppningsvis krympa ihop med antibiotikabehandling. Så jag fick gå hem med två sorters antibiotika som ska ätas i 10 dagar och sedan ska jag tillbaka på återbesök. Förhoppningsvis ser det bra ut då så jag slipper operation.

Så nu är jag hemma och sjukskriven iallafall till på tisdag. Sen får vi se hur det känns. Har inte så jätteont, men jag är sjukt trött! Sov till strax efter 11 idag efter att jag hade varit uppe och fixat barnen så T kunde lämna dem. Då jag ändå och la mig väldigt tidigt igår.
Tänkte jag skulle orka scrappa lite nångång, men vi får väl se!

Igår hade jag iallafall ett kort med i Skrotbokens inlägg om grafiska mönster. Jag gjorde ett julkort i klassiska julfärger.

Jag använde mig av maskeringsfärg och målade ett fält i taget. Ibland torkade jag med fönen och ibland fick det lufttorka medans jag gjorde annat...  Ganska effektfullt men enkelt! Blev väldigt sugen på att ha något guldigt fält, men jag hade ingen guldfärg... Kanske ska testa att embossa nästa gång!?

Den lilla biljetten låg i gömmorna, används för sällan, och fick tillsammans med rosorna utgöra dekoration. Lite stickles för att piffa till det!

Ikväll är det luciafest med Stellas skola. Först luciatåg och fika för familjerna, sen är det disco för skolbarnen. Gissa en som är taggad!?  Alltså borde jag gå och stryka lucialinne och discoklänning istället för att sitta här! :-) Over and out.

2 kommentarer:

  1. Usch, inte roligt att vara så dålig! Hoppas att du kryar på dig snart! Och ett riktigt coolt kort har du fått till också!
    Kramar, Linda

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)