söndag 25 mars 2012

Go' söndag!

Här är jag igen! ;-) Har inte hunnit pyssla något sedan hemkomsten, men jag upptäckte att jag har ju flera alster kvar att visa från Linköpingscrap härom helgen... Här kommer bidraget till kittävlingen, där man skulle använda sig av materialet i goodiebagen. Man fick använda hur lite eller mycket man ville och såklart lägga till annat material.


Pappret ingick i goodiebagen, jag har sprayat det med röd mist för att piffa till det lite och matcha tåget på fotot. :-) Det vita snöret ingick också, det har jag först doppat i gesso och när det torkat så pimpade jag med stickles. Så även på bokstäverna. De vita blommorna ingick också, de fick halvpärlor på sig för att bli lite festligare. Ugglan är en gammal Lagerhaus-favvo som jag hittade i gömmorna...


På detaljbilden kan man ana min journaling på dymoremsor, men det syns inte så tydligt... Med god vilja kan man också se hur fint det glittrar... ;-)

Jahopp, då har jag väl kanske slöat färdigt för den här gången... Dags att ta hand om berget av ouppackade väskor i hallen och jättehögen med smutstvätt. :-P

2 kommentarer:

  1. How fun is that drizzled design! Great page, I always love the impact you make with your negative space!

    SvaraRadera
  2. Äntligen har jag kommit till skott och leta reda på din nya blogg och se till att följa! Tyckte det var ovanligt tyst länge, sedan kom jag på att jag ju sett att du bytt, men så glömde jag kolla upp det... Men nu så är jag här igen! :-) Så mycket fint du gjort!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)