måndag 16 januari 2012

Scrappeli scrap!

Go' måndagskväll! Jag har just avslutat kvällens pysslande... Blev inte så lång stund, men det blev mycket kladdande! :-) Fast jag är inte klar, bara för ikväll!
Jag gjorde en LO till förra veckan! En bara-för-att-LO med kitet från Mollys som jag vann på Challenge me happy häromsistens... Halloweenpapper och dekos! Klurigt för mig som har lite svårt just för det temat, men det var sjukt snygga baksidor på de halloweeniga papprena och dekosarna gillade jag också!
Blev en höstLO i glada färger:


Finaste dottern i sin söta mössa! <3 Jag skar till mindre bitar av det lila pappret och satt i hörnen. Innan dess kladdade jag lite svart gesso och svart mist på bakgrundspappret. Blommorna är målade med svart gesso och pimpade med de snygga glittriga bradsen. Twine-bokstäverna är ju bara för söta!!

Nähä, nu ska jag gå och knyta mig! Har ganska ont i halsen ikväll, IGEN! Suck! Nu har jag varit förkyld i varierande grad sen den 27 december. Drygt! Vill bli frisk så jag kan komma igång och röra på mig! Känner mig som en heffaklump och det är inte ett dugg kul!
På återseende!

6 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Gillar att du har delat på pappret och satt på två olika ställen. Och de randiga bokstäverna...!!
  Hoppas du fått en bra start på veckan, trots halsont! Krya på dig.
  Kram, Linda

  SvaraRadera
 2. Helt underbar layout! Inspirerande :-) Hoppas du snart blir av med tråk-viruset!!! Skickar över en stor krya-på-dig-kram ♥

  SvaraRadera
 3. That photo looks like it was taken straight from a magazine! I love the inking and title work! Great page!

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt kladd på bakgrunden! Så lite och ändå så påtagligt. Riktigt snyggt!!!

  SvaraRadera
 5. Guess what - du har nåt att hämta hos mig :-) Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)