lördag 7 januari 2012

Punky scraps Challenge #37

Nu är det som bekant nytt år och då sätter utmaningarna igång för fullt igen! Första utmaningen på Punky scraps en bild att inspireras av:


Jag tog fasta på rutorna och i viss mån färgerna. Så här blev min tolkning:


Färgerna blev väldigt märkliga när jag fotade och jag hade inte tid att fota om, så det fick bli som det blev. Inte riktigt så blek i verkligheten. Själva bakgrunden kändes väldigt julig tycker jag, men det blev ganska roligt ihop med det somriga fotot från den gamla BP-macken i Björkfors!

Glöm nu inte att gå in och kolla de andra tjejernas tolkningar! Och för all del inte att göra ett eget bidrag... Fint pris i potten!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Snart dags att åka och hämta sonen som plötsligt igår bestämde sig för att han ville sova hos mormor. Han ringde och sa "du hämta mig" <3 Men mormor har ju ingen barnstol i sin bil, så det blev jag som fick åka dit med gullungen!
Vi ska gå och sjunga med Pettson i eftermiddag, hoppas det blir skoj!

6 kommentarer:

 1. Så jäkla snyggt!! De där små löven, var kommer de ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, jag tror att jag har de stansarna t.o.m.! Måste ta fram och prova helt enkelt.
   Texten som jag har på mitt kort har jag satt ihop själv. Har använt bokstäver från Forma Hantverk som inte verkar finnas kvar i deras sortiment...

   Radera
  2. Jo, och så har du en grej i min blogg också!

   Radera
 2. Supersnyggt, Nu blev jag inspirerad att skapa en layout med rutor :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Awesome! Love! Love! Love!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag tittar runt på din blogg! Det var en mycket trevlig upplevelse, vilka fina saker du gjort! Gillar denna väldigt mycket. Man blir liksom glad av den :-) Ha det bra/Magnus

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)