lördag 14 januari 2012

Award och veckans utmaning på PS

Hej hej! Äntligen helg... Har varit en turbulent och ganska påfrestande vecka på jobbet, så nu ska det bli skönt med några lediga dagar!
Jag har fått en award av Linda, tack söta du! :-)

Man ska:
-dels kopiera den och länka till den man fått den av
-dels ge den vidare till 5 bloggare man inspireras av
och som har mindre än 200 följare
och meddela dem det.
Jag ger den vidare till:
Malin
Elin
Sandra
Veronica
Malena


Jag har faktiskt hunnit scrappa lite, trots att jag varit ganska slut på kvällarna. Eller kanske just därför?! Det är ju oerhört avkopplande att sätta sig och pyssla med något när man har mycket att tänka på... Och sen hade jag ju en deadline, så jag var ju tvungen! ;-P
Veckans utmaning på Punky Scraps är en helt sjukt snygg skiss som Marie gjort. Min tolkning blev så här:

Fotot är från förra sommarens Kolmårdsutflykt. Fikapaus i Bamses värld, såklart! Ville få till en somrig känsla och tycker att molnpappret är alldeles underbart!! Lite gesso och mist förstås, annars vore det ju knappast jag... ;-P Kom på att jag skulle använda mig av ett av de många journaling block som bara ligger för det mesta. Ritade dit lite stygn med en penna och pang så var det klart!
Stick nu iväg till Punky scraps och kolla den supersnygga skissen och de andra tjejernas tolkningar! Och glöm för all del inte att göra ett eget bidrag! Fin-fint pris i potten och du har hela månaden på dig med alla utmaningarna!

Nu ska jag återgå till den högst oväntade städmanin som infann sig på förmiddagen! Bäst att hålla i, för det lär dröja innan den återkommer! Just nu är det köket som får sig en noggrann genomgång, känns väldigt skönt! På återseende!

3 kommentarer:

 1. Jaså, det råder städmani även hos dig? ;)
  Supersnygg layout! Och molnpappret är ju sjukt snyggt.
  Ha en jättebra helg!
  Kramar, Linda

  SvaraRadera
 2. So glad Misty pointed the way to your blog! Just love your work!
  Ingrid xxx

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)