måndag 4 februari 2013

veckans skiss

Vabruai är är läste jag i tidningen häromdagen, och jag kan inte annat än att hålla med! Första veckan inleds av vab av stortrollet (som typ aaaldrig är sjuk!!) Hon har hög feber och är riktigt eländig idag.
Jag passade på att scrappa lite när hon låg bredvid i sängen och sov eller kollade svt play på paddan...
Hittade en skiss på Veckans skiss som jag blev sugen på att tolka!
Så här ser skissen ut som Marja har ritat:


Och så här blev min tolkning:


En orgie i färg kan man väl säga utan att överdriva... Jag älskar starkt mönstrade bakgrundspapper, men kanske att det färgrika fotot smälte in lite väl bland alla färger. Kameleont-effekt typ. Ganska många av dekorationerna kommer från en giveaway jag vann hos Helene, kul med material som man inte har valt själv. Och har ni inte varit hos Helene så passa på att kolla in hennes blogg, hon är oerhört inspirerande!! :-)


Gick bananas med crackle paint idag, det är ju så snyggt!! Synd att penseln som är i burken är så kass bara. (och att jag är för lat för att ta en annan ...) Det röda färg-ringlet är också crackle, men det syns visst lite dåligt på fotot.
Får se om det blir någon tid för scrap imorgon också! Skulle haft ledig dag och tänkte klippa mig och sånt jag aldrig hinner annars, men det går ju inte! Fast å andra sidan hinner jag ju aldrig scrappa heller, så det får väl gå! ;-P

5 kommentarer:

 1. Flott LO og kult med alle sirklene! Takk for bidraget!

  SvaraRadera
 2. Inget ont som inte har något gott med sig! ;)
  Gillar din lo, speciellt snurkeln med crackle på.
  Ja, jag har glittrat bokstäverna med stickles. Bokstäverna är såna där tjocka som man köpte på ark för en tjuga för något år sedan.
  Hoppas att skruttan kryar på sig snart!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Härligt med alla färger. Cracklepainten ger en häftig effekt! Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!/Jeanette

  SvaraRadera
 4. Det är så kul att se någon annan scrappa med saker som man själv har köpt! Allting blir så annorlunda än om jag skulle ha använt det. Det är så inspirerande! Hoppas att jag får se mer! :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt färgglatt och "kladdigt"! Gillar de stora prickarna, och det röda du ringlat! Kul effekt!
  Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)