lördag 14 juli 2012

Sommarsverige

Ja, så var vi då tillbaka i sommarsverige... Klev av flygplanet igår och möttes av 17 grader och regn. Kul?! Nää, inte särskilt... Om jag längtar tillbaka? Jaaaaaaaaaaa!!!
Vi har haft en ljuvligt skön vecka med underbart och alldeles lagom varmt väder, runt 30 grader. Härlig strand med skönt vatten och skojsiga vågor att hoppa i. Till och med barnen som är inbitna poolälskare (framför allt S såklart) tyckte till slut att havet var en hit. Förutom att det var så salt, haha! Poolerna funkade ju såklart också, fanns en hel del att välja på! Dock var det väldigt mycket folk i det stora poolområdet vilket gjorde att vi oftast valde bort det.

Maten har varit över förväntan, vi hade all inclusive så vi har ätit en del... Då hotellet var gigantiskt fanns det fyra matställen att välja på och variationen var stor så vi tröttnade inte!! Dock blir det ju mest att man håller sig på hotellet då... En liten kvällsutflykt till Can Picafort hann vi med allihop, men då var det så varmt så det var mest jobbigt... ;-P Maken och jag var i Alcudia en förmiddag, då var det marknad och det blev lite shopping. Men även då var det oerhört varmt, så vi längtade mest hem till bad!!
Bussresan tillbaka var dock ett äventyr... Halva marknaden skulle med bussen och den var extremt full. Behöver jag säga att det var V A R M T även där?! Very!


Finaste gullungarna i nya kläder från marknaden. <3 Villes vita skjorta gick sådär ihop med ketchupen till de obligatoriska nuggetsarna... Men vi hoppas den blir ren i tvätten, för han var väldigt stilig!! Det var farmors födelsedag som firades den kvällen. Hon blev uppvaktad av hotellet med en rackarns snygg mugg... :-) Och av oss fick hon ett fint halsband som vi köpte i gamla stan. Det hade ett hänge som gjorts av drivved som hittats på stranden. Kul minne och väldigt fint tyckte vi!


Utsikt över finfina stranden och bukten. Härligt med alla bergen! Nån gång i framtiden skulle det vara roligt att åka tillbaka till Mallorca och kanske hyra en bil och fara runt på ön, tex upp i bergen.

 Två små troll redo för Superkids och Bamseklubbens första dag! Väskorna packade med vattenflaskor och frukt. Båda tyckte det var jätteroligt, även om Ville några mornar sa att han inte ville gå dit. Fast när det kom till kritan ville han gå iallafall... Dock vägrade han konsekvent att göra ansiktsmålningar (vilket de gjorde nästan varje dag), lite gulligt och bra att han vågar säga ifrån tycker jag!


Och här var kvällsnöjet... Stella gjorde det två gånger, Ville bara en. (Fast de hade nog gjort det hundra gånger till om de fått!!) Det såg väldigt jobbigt ut, men de hade hur kul som helst!!

1 kommentar:

  1. Så himla bra ni verkar haft det. Förstår att du längtar tillbaka, speciellt med tanke på det svenska sommarvädret. Hoppas att det vänder nu så ni får en fortsatt underbar semester!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)