fredag 25 november 2011

Ett livstecken!

Hej på er! Igår efter jobbet, som blev helt klart ansträngande på slutet, åkte jag ner till Camilla på designat. Hon ska lägga ner butiken och har utförsäljning. Supertrist eftersom det är min favvobutik, men eftersom Camilla är en favvoperson så förstår jag henne till fullo! :-) Klart man ska göra det som känns bra i magen!
Hur som, jag kom inte tomhänt därifrån...


Eftersom jag är tokig i träpapprena var jag tvungen att bunkra lite... Lite fler "splaschar" såklart, och mina favvoblommor! En snygg mask och några charms! Dessutom fick jag med mig en fungerande dymo istället för den jag har som bara gör vissa bokstäver.
Nu är det bara scrappandet som saknas!! ;-P Men hör och häpna så gjorde jag början till en bakgrund igår, jag har en plan! Hoppas på att jag kan genomföra den bara.

Idag är jag ledig och har tänkt mig storstädning inför adventspyntande. Vi får väl se hur långt jag orkar och hinner... Min son var på ett uselt humör förut och var JÄTTEARG för att jag vägrade hyra Bilar 2 för 49:- när vi köpte den förra helgen så han kan se den i sitt rum. Men nä, han skulle se den på "pappas TV". Suck! Nu har han kapitulerat för stunden och ligger hoprullad i fåtöljen och kollar på barnkanalen medan jag dricker kaffe och bloggar! :-)

Kom på att jag inte visat mitt lilla alter-projekt jag gjorde till tävlingen på Linköpingscrap. Man skulle altra vad som helst och det skulle vara glittrigt. Jag hittade en av alla otaliga McD-leksaker som finns i huset. En liten ask som jag byggde om till ett litet kärleksskåp! :-)

Har återigen använt mig av indexbilderna för att få med mina finingar i det lilla, lilla skåpet. Jag har målat det med gesso och klätt det med canvas som jag kladdat och stämplat på. Det glittriga syns sådär, men det är stickles lite här och där!

1 kommentar:

  1. Hi Sara!!!
    Thanks for swinging by my little corner of blogland!!! I's Thanksgiving weekend in the US so I couldn't believe I got a comment today- silly me- there's more people out there! LOVE this project- really like the idea and the cover art id GORGEOUS! I'm about to swing by Lindy's Stamp Gang to pick up some of those splatter dabbers- I really like how you use them!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)