lördag 5 maj 2012

Lite sjuk

Fast inte jag och inte nu... Den här LO:n gjorde jag när vi hade pysselträff med Linköpingscrap-fixar-tjejerna... Den handlar om när S mådde dåligt förra sommaren. Jag var riktigt orolig för henne, länge. Kände att jag ville få ner det på pränt... Tog ett kort med mobilen när vi var på sjukhuset med henne.


Mycket journaling som omväxling. Gillar verkligen när man kan få ner en händelse i sin helhet! Väldigt enkel LO med fokus på foto och journaling. Inga som helst dekorationer...

Förövrigt kan jag meddela att jag har fått en ny bästis; en ångmopp! :-D Just love it! Fick den idag och är himla nöjd så här långt... Har gått lös på halva badrummet och det fläckiga köksgolvet än så länge! Gillar't! Man ska kunna putsa fönster och allt möjligt med den. ;-)

Nu ska jag sluta hänga vid datorn och gå lös på mitt vin...

3 kommentarer:

 1. Jättesnyggt att "dölja" journalingen lite så där i nedekanten med ett papper över! Det är en av de sakerna jag gillar med denna hobbyn, du kan skriva ner allt möjligt som du vill minnas i framtiden.
  Ha en trevlig kväll!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Oooooh...this is sooooo sweet! Love how you incorporated the journaling! :)

  SvaraRadera
 3. Ångmopp ? Kanske nått att prova :) Köpte en gång en stor klumpig sak som man skulle bära runt på som man skulle ånga gardiner o.s.v men vem kunde bära på tegelstenar *s*
  Kram !!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar så blir jag glad! :-)